Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ez a blog már létezett, azonban nem itt és nem így. Talán itt egyszerűbb lesz. Talán!

tükörblog

Friss topikok

  • Latexfiú: Meséljen kedves Úrnő mire vágyik!? :) (2017.05.02. 15:23) Az amikor
  • Ekynox: Tisztelt Úrnő! Most találtam rá erre az oldalra és erre a blogra. Tetszik ez a vágy le írás és ... (2014.04.21. 16:25) Hogy mire vágyok most?
  • Slevi: Erôt és kitartást kivánok én is sikeredhez illetve szeretem,hogy feltetted a Bdsm szótárt. (2013.04.21. 09:05) Mondtam, hogy változik az életem?
  • seraced: Jó ez a kép. Ha gondolod nézd meg a blogomat. (2013.04.01. 21:57) Mára elég ennyi...
  • Slevi: Pillanatnyilag kellemes húsvéti ünnepet kivánok! (Osho szerint is nagyon fontos,hogy a jelenbe élj... (2013.03.30. 10:52) tervezek és tervezek

2012.12.09. 23:32 Úrnő

domina

Csak magamról, és a saját véleményemről írok!

Szerintem nem attól domina egy domina, hogy pálcát tart a kezében. Nem az eszközök teszik, vagy az, hogy képes utasítani, kiabálni, szidni. Erre minden nő képes. Ahogy minden eszköz használatát meg lehet tanulni, de ez nagyon kevés. És egy prostituált sem lesz domina attól, hogy bőr-latex ruhákat húz magára, kezébe vesz egy ostort, és ugráltat. Még akkor sem lesz az, amikor azt mondja, már több tíz-száz szolgát ugráltatott, kötözött, dugott, alázott meg. Régen én is ezt hittem, hogy ilyen és ettől domina egy domina, de már nem hiszem azt.

Úgy vélem az egésznek a kulcsa, a hatalom és a birtoklás. Attól lesz valaki igazán domina, hogy kellő intelligenciával rendelkezik ahhoz, hogy valakit a hatalmában tartson. Hatalmában tartson, és irányítson. Nem kell ahhoz korbács, hogy fájdalmas legyen a partnernek. Ahogyan nem kell lovaglópálca az irányításhoz sem. 

Akkor lehetsz domina, ha képes vagy finoman irányítani. Ha a minimális mozdulatok és mimikákból megértesz mindent. Ha nem is tudod, de érzed a logikáját az egésznek. Ha érzed az érzelmeket. Ha tudod mivel mit váltasz ki a másikból, és minden segédeszköz nélkül birtoklod az érzékeit és irányítod a tudatát.

Irányítás, fantasztikus dolog. Ahogy a finom kis pszichológiai játékok is azok.

Ezért érzem azt, hogy fejlődnöm és tanulnom kell, mert ez a folyamat soha nem ér véget. Tökéletesen akarok látni és olvasni a "partneremben", még akkor is, ha a mostani "képességeim" is képesek megriasztani másokat.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bdsm-domina.blog.hu/api/trackback/id/tr134956983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slevi 2012.12.10. 08:47:13

"finom kis pszihológiai játékok"alatt
mit értesz?

Úrnő 2012.12.30. 10:06:54

Úgy gondolom ezt csak az értheti, aki már részt vett a játékaimban!:)

Slevi 2012.12.30. 14:09:24

Mindenképp igazad lehet de az is meg-
érthetné akiknek leírnád(részleteznéd)
ezeket az izgató pillanatokat.
süti beállítások módosítása